Bli medlem

För att bli medlem i Barfotabarn behöver du betala medlemsavgiften som är 200kr/år. Betala in det på bankgiro 711-1446 och märk det med "Medlemskap, Efternamn, Förnamn, Mejladress". Det går även bra att Swisha till 123 233 9216. För att veta vad man har för skyldigheter och rättigheter som medlem läs det i våra stadgar .

Företagsstöd

Det är både viktigt för Barfotabarn och företag att det finns ett samarbete. Vi behöver bidrag så som finansiella medel, yrkeskompetenser och inventarier och för företag är det viktigt att berätta för deras kunder och konkurrenter att de bidrar till ett bättre samhälle. Genom ett samarbete med Barfotabarn stärker ni ert namn och är ett utmärkt exempel hur andra kan bidra till bättre välmående och trygghet för barn och ungdomar. Vi har inte några utformade samarbetspaket utan anpassar oss efter vad som passar både företaget och oss.
Hjälp oss i vårt arbete att ge barn möjligheten att springa barfota på sommaren. Mejla oss här.

Arbeta som Volontär en eftermiddag under sommaren

För att göra sommaren så bra som möjligt för familjerna så behöver vi folk som kan komma hjälpa till. Har du någon eftermiddag eller dag över i sommar? Vill du ge en hjälpande hand åt någon? Hör av dig till oss! Länk till mejlen finns längst ner.


De datum som vi behöver voluntärer på plats är:

Exempel på olika volontärarbeten:
 • Hjälp till på plats
  Om du har några timmar över en dag så är du välkommen ut till gården och hjälpa till. Detta kan handla om att följa med en fmailj upp till badsjön, spela memory, annordna en grillkväll eller enbart avlasta personalen som redan är där. Har du ett intresse som du tror familjerna, vuxna, barn eller ungdomarna, skulle uppskatta - sång, spela intrsument, lära ut en nytt kortspel, måla med akravel, bygga en fågelholk, bygga koja, jobba i lera, baka muffins, utöva en sport? - då tycker vi att du ska höra av dig till oss och berätta!
 • Chaufför
  Har du körkort och bil? De flesta av familjerna som kommer till oss har ingen egen bil. För att underlätta för oss som jobbar på plats och tar emot familjerna vid ankomst så uppskattas det om ni kan hjälpa till att hämta och lämna familjerna. Resan är mellan Norrköping och sedan ut till gården. Detta är ungefär 25 km och tar cirka 30 min att köra.
 • Inventarier sökes, har du möjlighet att sänka?

  Barfotabarn är i behov av att personer vill hjälpa till och bidra med olika saker. Saker som behövs i lägenheten, till trädgården och till lekar. Här kommer en lista på saker som fortfarande saknas:

 • Köksredskap: grillbestick, små skedar, smörkniv, sopslev, termos.
 • metspö
 • gunga att hänga i en trädgren
 • LEKSAKER för inomhus och utomhusbruk (6 - 15 år): gran till armband, bandymål, lego, brädspel, frisbee, papper, såpbubblor, badpuffar (låt fantasin avgöra)

 • Kontakta oss via mejl .